360 stopinjska predstavitev je lahko zelo zanimiva tudi za mobilno hiško - mobile house. Potrošniki želimo biti dobro informirani kje bomo prebivali med počitnicami. Ni več zadosti opis in fotografije. Roko na srce, objavimo samo tiste fotografije, ki so res lepe in prepričajo kupca. 360 stopinjska predstavitev pokaže vse kar stranko zanima. Verjamemo, da nimate nič za skriti. 

Stranka se sprehodi skozi sobe, si ogleda kako velik je hladilnik, lahko si ogleda film o destinaciji oz. ponudbi, fotogalerijo, na predstavitvi je direktna povezava do google maps, spletne strani, face book strani ponudnika. V ozadju boste slišali galebe in morje, kar še posebej pričara pristnost.

Obiskovalcu ni potrebno kopirati telefonske številke ali e-mail, sprogramirano je tako, da je potrebno v aplikaciji samo pritisniti na števliko ali e-naslov in že kličemo. Kar pa je zelo pomembno, 360 stopinjski virtualni ogled se prilagodi napravi s katere gledamo, deluje na mobilinih telefonih, tablicah, računalniških zaslonih.

Vabimo vas, da si ogledati 360 stopinjski virtualni ogled mobilne hiške v družinskem kampu Camp Aloa Bol na otoku Braču.


VR_192x150.png
Jul 5, 2018, 2:23 PM
Pred desetletji znanstvena fantastika, danes realnost, virtualna realnost (VR).
vr_novice_192x150.png
Jul 5, 2018, 11:15 AM
360 fotografija, virtualni ogled, 3D predstavitev, panorama