360° 3D virtualni ogledi za turistične ponudnike: apartmaje, mobilne hiške, glamping hiše in šotore, stanovanja, hiše, restavracije, hotele in ostalo ponudbo. 360° virtualna predstavitev v najlepši luči pokaže vašo kakovostno ponudbo. To je najnovejša tehnologija za promocijo turistične ponudbe in prodajo oddajo nepremičnin.

mobilna_hiska_49_nevio_1200px.jpg

360° virtualna predstavitev je še posebej primerna za mobilne hiške saj omogoča, da stranka pridobi vse željene informacije o notranjosti (kašna so ležišča, kako velik je hladilnik in drugi prostori). V miru se lahko seznani s ponudbo vaše mobilne hiše. Primer mobilne hiške, ki jo sestavlja skupni prostor, zakonska spalnica, spalnica 2 in kopalnica. V splanici 2 sta dve ležišči. Stranko je zanimalo, kje bi lahko prespala 5 oseba.

Preureditev sedišča v ležišče
Iz 360° virtualnega sprehoda se lahko dobro vidi, kako se preuredi sedišče v skupnem prostoru v ležišče. S klikom na točko se v virtualnem ogledu mobilne hiške prikaže slika ležišča. Tako dobi stranka dobro informacijo o možnosti ležišča.

mobilna_hiska_49__2_nevio_1200px.jpg

mobilna_hiska_49__3_nevio_1200px.jpg

Kako velik je hladilnik?
Potrošnik klikne na točko na hladilniku in prikaže se hladilnik.

mobilna_hiska_49__4_nevio_1200px.jpg
mobilna_hiska_49__5_nevio_1200px.jpg
Potrošniki želimo biti dobro informirani kje bomo prebivali med počitnicami. Ni več zadosti opis in fotografije. Roko na srce, objavimo samo tiste fotografije, ki so res lepe in prepričajo kupca. 360° virtualni sprehod skozi mobilno hišo pokaže vse kar stranko zanima. Verjamemo, da nimate nič za skriti, nsprotno pokažite vso kakovost ponudbe. 

Stranka se sprehodi skozi sobe, si ogleda kako velik je hladilnik, lahko si ogleda film o destinaciji oz. ponudbi, fotogalerijo, na predstavitvi je direktna povezava do google maps, spletne strani, face book strani ponudnika. V ozadju boste slišali galebe in morje, kar še posebej pričara pristnost.

Navigacija znotraj aplikacije

mobilna_hiska_49__7_nevio_gumbi_navi_323px.jpg
V spodnjem delu 360° virtual aplikacije se nahaja navigacija s katero lahko (z leve proti desni): povečamo ali pomanjšamo predmete (+ ali -), avtomatično obrnemo znotraj virtualnega ogleda (.), s klikom na gumb i - informacije se odpre okno z informacijami (opis, telefon, e-mail, google maps, logotip, spletna stran ...), s klikom na gumb google maps se odpre lokacija mobilne hiške, gumb na levi poveča aplikacijo na celo stran.

Vse potrebne informacije znotraj 360° aplikacije
V 3D aplikaciji za prikaz 360° virtualnega ogleda hiške so vnešeni vsi kontakti telefon, mail, spletna stran, google maps, informacije o vaši ponudbi ...

mobilna_hiska_49__6_nevio_1200px.jpg

Obiskovalcu ni potrebno kopirati telefonske številke ali e-mail, programirano je tako, da je stranka v aplikaciji za 360° virtualni ogled samo pritisne na gumb za telefon, e-mail, lokacijo ali spletno stran in aplikacija sama kliče, pošlje mail, odpre google map lokacijo. Kar pa je zelo pomembno, 360° stopinjski virtualni ogled se prilagodi napravi s katere gledamo, deluje na mobilinih telefonih, tablicah, računalniških zaslonih.

Vabimo vas, da si ogledati 360° virtualni ogled mobilne hiške v družinskem kampu Nevio Camping na Peljšecu.

360° stopinjski virtualni ogled mobilne hiške Prestige No. 50vr_gumb_180.png

360° stopinjski virtualni ogled mobilne hiške Comfor No. 49vr_gumb_180.png


nevio_news.jpg
Virtualni sprehodi za najem, oddajo, prodajo nepremičnin: apartmaji, stanovanja, vikendi, mobilne hiške.
360_vile_hise_novice_192x150.jpg
3D za vse nepremičnine stanovanja, hiše, vile, posesti, vikende, apartmaje, hotele, skladišča ...

novice 360°- virtualni ogledi

avtodom_novice_192x150.jpg
Zelo priporočljivo je, da se skrbno prepričate kakšen avtodom boste dobili v najem. Te informacije pridobimo z nasveti ...
aquas_novice_192x150.png
Aleš Pečenko, lastnik trgovine, je bil presenečen nad izdelkom.
cerar_novice_192x150.jpg
360° virtualna predstavitev - virtualni ogled za oddajo, najem, prodajo avtodoma.
panamera_novice_192x150.png
... in zastavi se mi vprašanje ali si ne zasluži avto cenovnega razreda nad 40.000 evrov drugačen marketinški pristop, da v njegovo promocijo vložimo več.
vr_nepremicnine_192x150.png
Virtualni ogledi pri poslovanju z nepremičninami prinašajo vrsto prednosti tako za prodajalca kot za kupca.

vm360.si

virtualni marketing 360°
Izdelava 360° virtualnih predstavitev / ogledov / sprehodov
Kakovostno, strokovno in odgovorno.
E-pošta: info@vm360.si

vm360_ani_gmail.gif