Caravaning je v zadnji letih v velikem porastu in vedno več je tistih, ki prvič najemajo avtodom. Na interenetu je vedno več ponudnikov, ki se ukvarjajo z oddajo avtodoma. Na kaj pa je potrebno paziti, ko se odločamo o najemu? Zelo dobro je, da se najprej informiramo pri prijateljih in znancih, ki so že imeli izkušnjo z avtodomom.

Pri tehničnih karakteristik avtodoma je zelo primerno, da se skrbno informirate pri ponudniku kakšen je tisti, ki bo najbolj zadovolil vaše potrebe. Če potujete v paru so potrebe drugačne, kot če potuje družina, dva odrasla in trije otroci. Pomembnen je tudi teren (urbano področje, brezpotja, planine ...) in letni čas v katerem boste potovali (poletje, zima). Pozanimati se morate katera dodatna oprema je v ceni najema. Dodatna oprema avtodoma: navigacija, alarmna naprava, alarmna naprava za pline, vzvratna kamera, nosilci za kolesa, plinske jeklenke, miza, stoli, hladilne torbe, kavni avtomati, prenosni žari, ležalniki, tenda ...

Zelo priporočljivo je, da se skrbno prepričate kakšen avtodom boste dobili v najem. Te informacije pridobimo z nasveti prijateljev, predvsem pa z obiskom spletne strani ali podjetja, ki oddaja avtodome. Ponudnik s kakovostno ponudbo ima navadno avtodome oddane, zato smo primorani informacije pridobiti na podlagi ponudbe na spletu.

Za lažjo odločitev je na razpolago nova storitev, virtualni ogled avtodomov, v katerem se lahko v 360 stopinjski 3D tehniki sprehodite po avtodomu. Tako pridobite pravo predstavo, kaj lahko pričakujete od izbranega avtodoma.

Vabim vas, da si ogledate 360° virtualni ogled avtodoma:

avtodom_banner_notranja_stran_900x500.jpg

avtodom_notranji_banner.jpg

Če tudi vi želite 360 stopinjski virtualni ogled vašega avtodoma, nas kontaktirajte na info@vm360.si.
360° virtualni ogled: Avtodomi


VR_192x150.png
Jul 5, 2018, 2:23 PM
Pred desetletji znanstvena fantastika, danes realnost, virtualna realnost (VR).
vr_novice_192x150.png
Jul 5, 2018, 11:15 AM
360 fotografija, virtualni ogled, 3D predstavitev, panorama

e-novice