'Čas je, da gremo korak naprej in kupce povabimo k nam virtualno'' je dejal Aleš Pečenko, lastnik trgovine Aquas na Dolenjski cesti 33 v Ljubljani. Specializirani so za prodajo opreme za potapljanje, podvodni ribolov in navtiko. So zastopniki in prodajalci priznanih blagovnih znamk, ki jih ljubitelji morskih lepot cenijo.

Novosti so me vedno navduševale. Po sestanku z vm360.si sem se odločil za 360 stopinjsko virtualno predstavitev prodajalne. Ta pa ne vključuje samo 360 stopinjski ogled, ampak je mnogo več. Ko se premikaš po trgovini lahko s klikom na izdelek tudi izvedeš nakup v spletni trgovini. Na voljo so tako video vsebine, kot 2D fotografije, ki ti pričarajo morske lepote in uporabo izdelkov, ki jih prodajamo. 

aquas_banner_notranja_stran_900x500.jpg

V aplikaciji je fotogalerija, povezava do fb strani, povezava do spletne strani, informacije o odpiralnem času, kontakti mail, gsm ... Če virtualni ogled gledamo na pametnem telefonu ali tablici lahko s klikom na telefonsko številko vzpostavimo takojšen klic v trgovino ali si v google maps ogledamo kje se nahajamo in sprožimo navigacijo, ki nas bo popeljala do naše trgovine na Dolenjski cesti 33 v Ljubljani.

Z virtualnim ogledom se bomo še bolj približali našim rednim strankam, poleg tega se bodo nove stranke lažje odločile za obisk v naši prodajalni, kjer bodo dobile kakovostne nasvete. CIlj je bil, da kupec na enem mestu pridobi vse potrebne informacije o proizvodih, ki jih ponujamo, si ogleda naše prostore in ponudbo v trgovini in preko spleta izvede nakup. V očeh kupcev smo zato bolj verodostojni, cenjeni in zaupanja vredni.

Smo prva prodajalna z opremo za podvodni ribolov in potepljanje s 360° virtualnim ogledom v Sloveniji.  Nekateri menijo, da ne potrebujejo novosti, da je prodajalna samo po sebi zadostna ... Menim, da je potrebno iti s časom naprej, ko si enkrat zadaj, je zelo težko prehiteti konkurenco. Vabljeni.

Oglejte si 360° virtualni ogled trgovine Aquas:
vr_gumb_180.png
Spletna stran: Aquas
360° virtualni ogled: Saloni, trgovine


taiji.jpg
Jul 6, 2018, 4:51 PM
''Gremo s časom naprej'' je dejal Taiji Tokuhisa.
VR_192x150.png
Jul 5, 2018, 2:23 PM
Pred desetletji znanstvena fantastika, danes realnost, virtualna realnost (VR).
vr_novice_192x150.png
Jul 5, 2018, 11:15 AM
360 fotografija, virtualni ogled, 3D predstavitev, panorama

e-novice